Advies Over De Verkoop Van Uw Auto - Auto Verkopen België thumbnail

Advies Over De Verkoop Van Uw Auto - Auto Verkopen België

Published Jan 24, 22
6 min read

Hoe Verkoop Ik Mijn Auto? - Auto Verkopen België

In het kort U brengt uw wagen (of we halen hem af). We maken een staat op en een overeenkomst voor verkoop in opdracht. De wagen wordt bij ons binnen gestald en steeds ‘verkoopklaar’ gehouden. Wij verkopen de wagen voor u. Na levering en afhandeling ontvangt u het afgesproken bedrag.

Wat zijn de voordelen? Snel terug plaats: uw wagen kan morgen weg zijn en uw garage is vrij. Veilig: u weet hoe en waar uw wagen wordt gestald. Zorgeloos: het enige dat u moet doen is de wagen brengen of laten afhalen. In vertrouwen: referenties ter beschikking. Internationale en gerichte advertentie en reclame voor uw wagen.

Uw wagen wordt doelgericht aangeboden, en is zichtbaar voor alle kandidaat-kopers die ons bezoeken (fysiek en op internet). Wat zijn de nadelen? Aangezien uw wagen bij ons gestald is, kan u de wagen niet meer gebruiken. U geeft ons ook exclusiviteit voor de duurtijd van de overeenkomst; de wagen zelf aanbieden, kan dus niet meer.

Auto Verkopen? Wij Kopen Geen Auto's : Gratis Taxeren, Snel ... - Auto Verkopen België

De kunst bestaat erin van hem op de juiste manier, op het juiste moment aan de geïnteresseerde voor te stellen. Daarom heeft Oldtimerfarm een speciale methodologie ontwikkeld om een overeenkomst te vinden tussen de verwachtingen van koper en verkoper. De verkoopcyclus van een klassieke wagen is lang, soms zeer lang (maanden).

En dit alles aan een redelijke prijs (geen kosten), binnen een redelijke termijn en met een minimum aan moeite. Het proces is simpel en effectief. Oldtimerfarm heeft momenteel 5 tot 50 fysieke bezoekers per dag van haar 8500m² showroom; daarnaast zijn er nog eens meer dan 1000 unieke bezoekers per dag op de site.

Voor de verkoop van uw wagen wordt letterlijk het maximum gedaan. Hoe gebeurt het brengen van een wagen praktisch? U rijdt of vervoert de wagen tot bij ons in Aalter, Steenweg op Deinze 51C, tijdens de openingsuren. Indien de wagen wordt afgehaald, gebeurt wat volgt ter plaatse na afhaling. Een medewerker van Oldtimerfarm staat u bij in het evalueren van de conditie van uw voertuig en het controleren om de waarde vast te stellen.

Auto Verkopen Via Ons - Uw Beste Auto Opkoper! - Auto Verkopen België

U dient zeker de volgende items mee te brengen op het moment van de consignatie: Gelijkvormigheidsattest, (indien aanwezig) inschrijvingsbewijs en eventueel keuringsattest. Alle documentatie (eventueel onderhoudsboekje, instructieboekjes, folders, facturen,..) die de geschiedenis van de wagen weergeven, eventueel restauratiewerk dat aan de wagen gedaan is en een geschreven document met alles erin dat u denkt dat een koper moet weten (liefst per email).

In welke staat moet mijn wagen zijn? Wij vragen dat uw wagen proper is en klaar om te worden uitgestald en in goed rijdende staat is. (Uitzonderingen zijn mogelijk voor volledige collecties of speciale wagens). Elke oldtimer is voor verbetering vatbaar; uw wagen hoeft dus zeker niet ‘concours’ te zijn.

Dat wordt in een rapport gegoten. De wagen gaat dan naar onze voorbereidingsafdeling om grondig gewassen en schoongemaakt te worden. Dan gaat hij in de fotostudio voor een volledige reportage van +/- 150-200 foto’s. Met deze foto’s gaan we aan de slag. Samen met de redactie van een beschrijving worden er advertenties gemaakt die op zo’n 60 plaatsen wereldwijd in verschillende talen verspreid worden.

Verkoop Uw Wagen Snel En Voor De Beste Prijs! - Auto Verkopen België

Verkoop Van Een Auto: Zich Veilig Laten Betalen - Auto Verkopen BelgiëVerkoop Mijn Auto - Auto Verkopen - Auto Verkopen België


Bij interesse krijgt de klant de wagen op de brug te zien en is er ook een korte proefrit met medewerkers van Oldtimerfarm aan het stuur. Er volgt een afspraak over de verkoopsvoorwaarden, we passen het aanbod aan de vraag van de koper aan (levering keuring,…) hij wordt geleverd (na betaling uiteraard) en de eigenaar wordt betaald.

Hoe Verkoop Ik Mijn Auto Online? Alle Stappen Op Een Rij - Auto Verkopen BelgiëAuto Verkopen? Helemaal Gratis Inclusief ... - Auto Verkopen België


Het domein is afgesloten. Van buitenaf is erbij ons niets te zien (geen glazen showroom en dergelijke meer). Wat gebeurt er zoal met mijn wagen eens hij bij Oldtimerfarm staat? Behalve droge stalling zorgen we er ook voor dat de wagen altijd startklaar staat (nazien van vloeistoffen, antivries, banden pompen, batterij laden).

Eventuele herstellingen doen wij in onze eigen professionele werkplaats na overleg met de eigenaar van de wagen. Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn wagen verkocht wordt? Inbegrepen in onze service is een verkoopplan aangepast aan uw wagen. Dat wil zeggen dat uw wagen zichtbaar zal worden voor alle mensen in Europa (met de nadruk op België en buurlanden) die dat bepaalde model zoeken.

Uw Auto Verkopen - Autoadvies - Auto Verkopen België

Door ons zo flexibel mogelijk op te stellen naar de markt, verhogen wij de kansen op verkoop. Dat houdt in dat iedereen zonder afspraak welkom is voor een bezoek, dat we praktisch 6/7 beschikbaar zijn (ook na afspraak). Aan de telefoon worden de kandidaat-kopers in zeven (!) verschillende talen ontvangen en geïnformeerd.

Op welke termijn wordt mijn voertuig verkocht? Dat is grotendeels afhankelijk van volgende factoren: model, verhouding staat/prijs en vraag in de markt natuurlijk. In ondergeschikte mate kan men spreken van seizoenen (vooral voor cabrio). Indien u het advies van Oldtimerfarm volgt, wordt er meestal binnen de 12 weken verkocht. Zijn er extra kosten? Er zijn geen extra of verborgen kosten.

nieuwe batterij) wel te uwer laste; dit gebeurt evenwel steeds met voorafgaand overleg en goedkeuring. Wat is onze commissie? Onze winst kan komen uit: een redelijk extra bedrag bovenop de door u gevraagde prijs of een percentage van de verkoopprijs of een vaste commissie. Dit is overeen te komen en aangepast aan de formule waar u zich het best bij voelt.

Hoe Verkoop Je Je Auto? - Auto Verkopen België

Goede Autoverkoper Worden? 5 Basistips - Auto Verkopen BelgiëWanneer Verkoop Ik Mijn Auto Het Best? - Auto Verkopen België


U krijgt als eigenaar als het ware 100% van de particuliere waarde en de commissie betaalt de professionele service. Wanneer word ik betaald? Eens het voertuig verkocht, geleverd en betaald is, schrijven wij het bedrag over op uw rekening of kan u het komen afhalen. Wat zijn de resultaten tot nu toe? Oldtimerfarm heeft sinds zijn oprichting in maart 2003 een steile klim gekend en sinds 2010 worden er minstens 200 wagens per jaar van de meest uiteenlopende merken verkocht.

Dat wil dus ook zeggen dat wij zeer veel referenties van tevreden klanten ter beschikking hebben . ZO SIMPEL IS HET!! BENT U ER KLAAR VOOR? LAAT ONS VOOR U WERKEN! Bel Xavier 0032 472 401 338 .

Dit geeft jou als verkoper een beduidend sterkere onderhandelingspositie. Hierbij een aantal tips om jouw auto zo voordelig mogelijk in de markt te zetten en er zo veel mogelijk geld voor terug te krijgen. Want hoe méér jij voor jouw auto terugkrijgt, des te meer jij kunt besteden aan een volgende bolide en des te beter je deze kunt verzekeren… Hoe verkoop ik mijn huidige auto zo gunstig mogelijk? Maar hoe verkoop ik mijn auto in de praktijk? En hoe zorg ik ervoor dat ik er het maximale voor terugkrijg.

Advies Over De Verkoop Van Uw Auto - Auto Verkopen België

Verkoop Je Auto Online Aan De Beste Prijs - Auto Verkopen BelgiëKoop Of Verkoop Uw Tweedehands Auto - Auto Verkopen België


Maar voor niets gaat de zon op; men verkoopt jouw auto niet zonder eigenbelang. Jij moet de autoverkoper voor zijn diensten betalen óf de verkoper hanteert en incasseert een toeslag op jouw vraagprijs. Vindt de koopman in kwestie een beduidend betere koper dan jij? Maar ben jijzelf in staat een vergelijkbare of zelfs betere deal te scoren? Dan snijd je jezelf in de vingers door jouw auto niet eigenhandig te verkopen.