Auto Verkopen - Kies Voor Een Van Onze Specialisten! - BesteAutoBod.be thumbnail

Auto Verkopen - Kies Voor Een Van Onze Specialisten! - BesteAutoBod.be

Published Feb 07, 22
6 min read

Auto Verkopen? 20 Tips Die Echt Werken - BesteAutoBod.be

Zeker wanneer jouw auto er daarnaast ook nog eens keurig netjes bijstaat. Deze twee dingen goed voor elkaar hebben, zullen ongetwijfeld zorgen voor een opbrengst die de investering in tijd en geld dik goed zullen maken. Uiteraard is een tweedehands auto niet onverkoopbaar zonder verse APK-keuring. Maar je zult snel merken dat mensen minder happig zijn om jouw auto te kopen, wanneer jouw auto geen verse APK-keuring heeft.

Daarnaast is het zo dat, hoe groter de populariteit van de auto op de tweedehands markt, hoe meer de auto waard zal zijn. Tevens is de staat van onderhoud van belang. Een goed uitziende en goed onderhouden auto, zal uiteraard meer geld opleveren dan een afgetrapt exemplaar. Maar een auto die er goed en netjes uitziet, zal vooral sneller te verkopen zijn.Want de prijs die de handelaar of de garage voor een te verkopen tweedehands auto vraagt, kun je uiteraard niet vragen. Want de handelaar en de garage geven garantie op een tweedehands auto. En dat kun jij de koper van jouw auto uiteraard niet bieden. Dus zal je prijs lager moeten zijn, als je jouw auto wilt verkopen.

Keuring Van Tweedehandsvoertuigen Bij Verkoop ... - BesteAutoBod.be

Mits je online op een website adverteert, waar voldoende bezoekers komen. Een website waar je via een gratis advertentie je auto te koop aan kunt bieden, is doorgaans dan ook geen optie. Gewoonweg omdat te weinig potentiële autokopers je auto zullen zien. Adverteren op Markplaats geeft doorgaans de beste resultaten.

Auto Verkopen - Online Prijs Berekenen - BesteAutoBod.beOnline Je Auto Verkopen - BesteAutoBod.be


Om gunstig op te vallen tussen alle andere te koop staande auto's, doe je er goed aan voldoende tijd te besteden aan het maken van een serie goede foto's. Waarbij je de auto van alle kanten fotografeert. En ook het interieur. En dat het liefst bij daglicht en met zo min mogelijk afleidende zaken op de achtergrond.

En jouw advertentie op Markplaats wordt alleen bekeken wanneer een foto van jouw auto de aandacht weet te trekken. Mensen die de advertentie van jouw auto bekijken, willen naast foto's wat relevante informatie hebben over jouw auto. Vul dan ook alle gegevens die gevraagd worden op de website, zo nauwkeurig mogelijk in.

Auto Verkopen - Online Prijs Berekenen - BesteAutoBod.be

Dus wanneer jouw auto in verhouding nog maar weinig kilometers gereden heeft, vermeld dat. En wanneer je recent een dure reparatie hebt laten uitvoeren bij de garage, vertel dat. Heeft jouw auto iets bijzonders, wat 'm voor jou ook aantrekkelijk maakte toen je 'm kocht, laat het een potentiële koper weten.

Wacht met het vertellen van de negatieve dingen over de auto altijd, totdat een potentiële koper ernaar vraagt. Geef in je advertentie tevens aan hoe je het liefst benaderd wilt worden, per e-mail of per telefoon. En zorg er dan ook voor dat je snel kunt reageren. Want iemand die nu geïnteresseerd is in jouw auto, zou dat straks wel eens niet meer kunnen zijn.

Zo kan een potentiële koper tenminste bepalen of hij het eens zal kunnen worden met jou over een prijs. 5) Onderhandelen en verkopen voor een goede prijs Wanneer je voorbereidingen op het verkopen van je tweedehands auto goed zijn geweest, dan zal zich dat in eerste instantie uit gaan betalen in geïnteresseerden die meer willen weten over je auto en die moeite zullen nemen om de auto te komen bekijken.

Auto Verkopen > Ik Wil Van Mijn Auto Af - BesteAutoBod.be

Wat Moet Ik Regelen Als Ik Mijn Auto Of Een Ander Voertuig Ga ... - BesteAutoBod.beAuto Snel Verkopen - BesteAutoBod.be


Wanneer je vervolgens een prijs noemt door de telefoon die lager is dan de vraagprijs waarmee je adverteert, dan ben je uiteraard direct je onderhandelingspositie kwijt - Auto verkopen Kortrijk. Bovendien zijn veel van de mensen die deze vraag vrijwel direct stellen, doorgaans niet al te geïnteresseerd en vooral op zoek naar een koopje.

De slimste manier om hiermee om te gaan is: deze persoon vriendelijk vertellen dat de prijs uiteraard onderhandelbaar is, maar niet door de telefoon. Omdat je vindt dat je pas serieus over een prijs kunt praten wanneer je een auto gezien hebt en erin gereden hebt. Blijft deze geïnteresseerde erbij dat hij eerst een uiterste prijs wil weten voordat hij komt kijken, dan kun je 'm altijd nog vragen welke prijs hij zelf in gedachte heeft.

Wanneer er iemand naar je auto komt kijken, neem dan ruim de tijd om samen met jouw potentiële koper om de auto heen te lopen, over de auto te praten en de koper proef te laten rijden in jouw auto. De truc van een auto succesvol verkopen is, naast zorgen dat je auto er zo fris en goed mogelijk bij staat, ervoor zorgen dat de potentiële koper zich op zijn gemak voelt, dat hij of zij jou vertrouwt en jou een aardig en vriendelijk persoon vindt (Auto verkopen West-Vlaanderen).

Erkende Auto Opkoper Van Alle Modellen ... - BesteAutoBod.be

Wat Moet Ik Regelen Als Ik Mijn Auto Of Een Ander Voertuig Ga ... - BesteAutoBod.beAuto Verkopen? Alle Autoverkoopsites In 1 Overzicht! - BesteAutoBod.be


Probeer dan ook altijd die persoon te zijn als je een auto gaat verkopen.

Wilt u een auto snel verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen uw auto vandaag nog van u overkopen en deze ook vandaag nog gratis komen ophalen door heel Nederland en België. Is de auto kapot of zijn er mankementen? Dat is geen probleem, want wij kopen ook schadeauto’s.

Alles volgens de afspraken, eerlijke prijs en zeer gemoedelijk in de omgang. Een aanrader. Auto per direct verkopen – Zo werkt het Een auto verkopen gaat bij heel simpel, snel en eenvoudig. Welke auto, in welke staat of met welk bouwjaar (vanaf 2006) u ook wilt verkopen, allereerst bepalen we de waarde voor u.

Auto Verkopen - Ontvang Binnen 12 Uur Bod Op Je Auto - BesteAutoBod.be

Aan de hand van het merk, type, bouwjaar, kilometerstand en eventuele bijzonderheden kunnen onze taxateurs heel snel en nauwkeurig de waarde van de auto bepalen. Na het invullen krijgt u van ons binnen een uur een mailtje met het resultaat van de taxatie en ons bod. Als u dan direct akkoord gaat en ons opbelt (of terugmailt) maken wij gelijk een afspraak voor de ophaal - Auto verkopen Kortrijk.

Vertel ons gewoon waar en hoe laat we daar moeten zijn, en wij zullen er zijn met onze oplegger! Op het afgesproken tijdstip komen we bij u langs. Vervolgens maken we alles in orde. We regelen de koopovereenkomst, een eventuele vrijwaring (voor Nederland) en last but not least: u krijgt van ons het geld.

Wij nemen aan dat u een goede prijs wilt voor uw auto, anders kunt u hem immers net zo goed weggeven of naar de sloop brengen, toch? De beste prijs van uw auto krijgt u bij een auto inkoper die uw auto de beste waarde kan geven. Aangenaam kennis te maken, wij zijn inkoopautos, al meer dan 15 jaar actief als dé auto inkoop specialist met de hoogste prijzen.