Uw Auto, Camper, Lichte Vracht Opkoper - Imexcars.be

Published Jan 21, 22
6 min read

Auto Opkoper - Meteen Uw Auto Verkopen - Ik Wil Van Mijn Auto Af - Imexcars.be

Uw Auto, Camper, Lichte Vracht Opkoper - Imexcars.beAuto Verkopen Zonder Apk? Verkoop Hem Aan Ons! - Imexcars.be


Vul uw gegevens in op onze website en een van onze werknemers zal binnen één werkdag contact met u opnemen om verdere details met u te bespreken. opkoper mobilhome. Wij zullen een marktconform bod doen op uw auto, en wanneer u dit bod accepteert, dan is uw auto zonder keuring verkocht aan Vandaag Verkopen.

Dit betekent voor u dat wanneer u uw auto aan ons verkoopt, wij u direct een RDW-vrijwaringsbewijs kunnen geven. Tevens krijgt u direct het geld op uw rekening gestort. Bedenk u dus niet en verkoop uw auto zonder keuring aan Vandaag Verkopen! .

Wagen Niet Meer Laten Keuren? Verkoop Zonder Keuring? - Imexcars.beTweedehands Auto Kopen Of Verkopen In 7 Stappen - Imexcars.be


1) Welk verkoopcontract? Afhankelijk van het feit of je een professionele verkoper of een particulier bent, zal je een ander type contract gebruiken. Ben je een ? Gebruik dan een verkoopcontract volgens het model dat Traxio (ex-Federauto) heeft opgesteld in samenwerking met Touring. En bij problemen met een professionele verkoper kan je nog altijd een beroep doen op de “Verzoeningscommissie”.

Auto Verkopen Aan Particulier Met Of Zonder Keuring - Imexcars.be

Geef een exemplaar van dit verkoopcontract aan de koper; dit is zijn eigendomsakte. Hou als verkoper ook zelf een exemplaar bij. Opgelet: op deze verkoopovereenkomst moeten geen fiscale zegels aangebracht worden, noch door de koper, noch door de verkoper. Goed om weten: Verkoop je je auto aan een garagist, een merkverdeler of een andere handelaar, dan bezorg je hem ofwel een verkoopovereenkomst waarvan de gegevens overgenomen worden in zijn inkoopboek, ofwel een overnameborderel met een kopie voor jou.

Ook als je je auto verkoopt aan iemand die btw-plichtig is, moet je een verkoopcontract opstellen. 2) Btw op het verkochte voertuig? Als je een particulier bent, hoef je geen btw aan te rekenen op het voertuig dat je verkoopt. De koper zal wel de belasting op de inverkeerstelling (BIV) moeten betalen nadat het voertuig op zijn naam is ingeschreven, tenzij hij hiervan vrijgesteld is.

Als de tweedehands wagen verkocht wordt door een btw-plichtige autoverkoper, dan wordt de btw van 21% berekend op: de bruto-winstmarge van de verkoper als de verkochte wagen afkomstig is van een niet-btw-plichtige, zoals een particulier; de daadwerkelijk betaalde prijs (na aftrek van de korting) als de wagen afkomstig is van een btw-plichtige die de btw heeft kunnen aftrekken.

Opkoper Tom: Erkende Auto Opkoper Van Alle Modellen ... - Imexcars.be

Auto Verkopen Zonder Keuring - Imexcars.beAuto Verkopen Zonder Apk? Verkoop Hem Aan Ons! - Imexcars.be


Het betreft dan een speciale keuring met het oog op de verkoop. Maar als de koper je echtgenoot of echtgenote is, je wettelijk samenwonende partner, je zoon of je dochter, en je je Europese nummerplaat aan deze persoon wil overdragen, hoef je de auto niet aan te bieden voor technische controle.

Met uitzondering van de bovenvermelde gevallen, dien je op de aanvraag tot inschrijving van een tweedehands voertuig (een formulier dat je normaal krijgt in het station waar je de technische controle laat uitvoeren) de stempel van het station te laten aanbrengen waaruit blijkt dat de wagen een geldig keuringsattest heeft verkregen.

Als verkoper moet je de wagen aanbieden bij de technische controle. Al is het ook mogelijk om, in onderling overleg, deze taak aan de koper over te laten. Op de factuur dient dan de vermelding “Technische controle ten laste van de koper” te staan. De nieuwe eigenaar mag dan naar de keuring gaan met de nummerplaat waaronder het voertuig ingeschreven zal worden, op voorwaarde dat hij, als houder van deze nummerplaat, vermeld staat op de aanvraag om inschrijving van het aangeboden voertuig en op het bijhorende kentekenbewijs.

Tweedehandskeuring - Autoveiligheid - Imexcars.be

Hierbij wordt geen meetapparatuur gebruikt, met uitzondering van de remmeter voor de remmentest. Om in aanmerking te komen voor deze vereenvoudigde visuele keuring moet het voertuig maximaal 2 maanden voordien met succes een volledige periodieke keuring gekregen hebben, waarbij een groen keuringsbewijs werd afgeleverd met normale geldigheid. Goed om weten: Auto’s voor gemengd gebruik, zoals breaks, minibusjes of station wagons, moet je volgens dezelfde regels aanmelden bij de technische controle als gewone auto’s.

Het is van essentieel belang om de instructies goed te volgen, zowel wat betreft het te registreren voertuig als de aanvrager van de inschrijving. Meer informatie vind je op de achterkant van dit formulier. De verzekeringsmaatschappij kan de inschrijvingsprocedure (via Web, DIV) regelen bij de Dienst voor Inschrijvingen van Voertuigen (DIV).

Wagen Verkopen : Te Overhandigen Documenten - Auto ... - Imexcars.beAuto Verkopen Zonder Keuring - Imexcars.be


Voordelen: de schrapping is dezelfde dag nog van kracht; ze maakt een einde aan de verkeersbelasting, vermijdt verkeersboetes en zorgt ervoor dat je de verzekering kan afsluiten. Als je al een Europese nummerplaat hebt, kan je die hergebruiken op je nieuwe voertuig, na registratie onder dit plaatnummer door de DIV en na ontvangst van het desbetreffende inschrijvingsbewijs.

Welke Formaliteiten Bij Verkopen Auto - Imexcars.be

Vanaf de datum van deze keuring is dit inschrijvingsbewijs 2 maanden geldig. In het document wordt expliciet melding gemaakt van deze beperkte geldigheid. Concrete gevallen: Heb je je voertuig verkocht voor de sloop? Geef het inschrijvingsbewijs dan aan de sloper (koper). Die moet het binnen de 15 dagen na de vernietiging van het chassis terugbezorgen aan de DIV, na er de melding “chassis vernietigd” op te hebben aangebracht, samen met zijn stempel, zijn handtekening en de datum.

Die moet het bij zijn registratieaanvraag voegen wanneer hij het naar de instantie stuurt die in zijn land bevoegd is voor de inschrijving van voertuigen. Bevindt dit land zich in de Schengenzone? Dan moet deze instantie, nadat het voertuig geregistreerd is, het inschrijvingsbewijs terugsturen naar de DIV in België. 6) Koper? Verkeersbelasting/belasting op inverkeerstelling Het maakt niet uit of je een nieuw of een tweedehands voertuig koopt, en of het gaat om een auto, een break, een minibus of een motorfiets, je zal op dit voertuig samen met je eerste (jaarlijkse) wegenbelasting ook een belasting op inverkeerstelling moeten betalen, normaal gesproken binnen de maand na de inschrijving.

Deze laatste is dan verantwoordelijk voor het innen van de belasting op inverkeerstelling (of BIV) bij de eigenaar van het kentekenbewijs: je hoeft dit dus niet te regelen bij de aankoop. De bedragen van de BIV variëren van € 61,50 tot ... € 4. 957, afhankelijk van de leeftijd, het vermogen, de CO2-uitstoot van het voertuig enzovoort.

Koop En Verkoop Van Een Auto - Imexcars.be

Als dit voertuig een nieuwe nummerplaat heeft, krijg je het te veel geïnde bedrag aan verkeersbelasting terugbetaald. Als er geen nieuw voertuig aangeschaft wordt, moet de kentekenplaat uiterlijk binnen 4 maanden geannuleerd worden bij de Dienst voor Inschrijvingen van Voertuigen (DIV) (zie hieronder). Wanneer een voertuig in de loop van een aanslagjaar niet langer in het register van de DIV staat ingeschreven, wordt de betaalde belasting terugbetaald ten belope van de nog niet verstreken maanden - Auto opkopers.

Of zodat ze voor het eventuele vervangende voertuig een aangepast contract kunnen opstellen tegen het tarief dat daarvoor van toepassing is..

Wij Kopen Uw auto zonder keuring !!! Prijs: Nader overeen te komen Op zoek naar een ! U wenst uw ? Aankoop, Van, Autos Koopt uw tweedehands auto zonder keuring en heel belgie. Wij kopen bijna alle modellen van Benzine Diesel manuel ofwel automatic aan een eerlijk marktprijs. Uw auto verkopen zonder keuring bij ons is gemakkelijk cash* en snel afgehandeld. camper verkopen.

Tweedehandskeuring - Autoveiligheid - Imexcars.be

Bij , u krijgt een marktprijs en dit is afhankelijk van de vraag. Opties voor deze advertentie .