Verkoop Je Auto Online Aan De Beste Prijs - Auto Verkopen België thumbnail

Verkoop Je Auto Online Aan De Beste Prijs - Auto Verkopen België

Published Jan 21, 22
7 min read

Auto Verkopen? Alle Autoverkoopsites In 1 Overzicht! - Auto Verkopen België

Hoe Verkoop Je Je Auto? - Auto Verkopen BelgiëAuto Verkopen. Wij Kopen Tweedehandsauto's Tegen Correcte ... - Auto Verkopen België


Na 24 uur sluit wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen. Gaat u akkoord met het bod, dan is de deal gesloten, en ontvangt u het afgesproken geldbedrag. De auto opkoper betaalt de auto steeds cash of via een bankoverschrijving.

Zodra u de occasie wagen hebt aangemeld dan kunnen zij beginnen met bieden. Na 24 uur sluit wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U bent dus niet verplicht uw auto te verkopen. Gaat u akkoord met het bod, dan is de deal gesloten, en ontvangt u het afgesproken geldbedrag.

Verkoop Uw Auto Vandaag Nog – Veilig, Snel En Gratis! - Auto Verkopen België

Het gemakkelijkste is natuurlijk dat u uw oude auto aan een handelaar verkoopt... Het gemakkelijkste is natuurlijk dat u uw oude auto aan een handelaar verkoopt. Dat kan de dealer zijn waar u uw nieuwe voertuig aanschaft, maar ook een opkoper in tweedehandsauto’s. Dankzij onze website Slim Verkopen door Auto, Gids+ verkoop je je wagen in drie eenvoudige stappen, zonder je te verplaatsen, via een beveiligde betaling en inclusief afhaling van het voertuig aan huis.

Keerzijde van de medaille is dat u niet het onderste uit de kan haalt, want de handelaar moet natuurlijk ook zijn brood verdienen. Vanuit financieel standpunt is het dan ook interessanter om uw voertuig zelf te verkopen. U moet daarvoor dan wel voldoende tijd en energie uittrekken. Of u uw auto nu aan een particulier of een handelaar verkoopt, u moet eerst de waarde van uw auto bepalen.

Verkoop Uw Auto Vandaag Nog – Veilig, Snel En Gratis! - Auto Verkopen België

U kunt de waarde van uw auto ook afleiden van het marktaanbod. Baseer u daarvoor op zoekertjes voor gelijkaardige modellen (motor, uitvoering, leeftijd, kilometerstand, kleur, opties, enzovoort). In België is het gebruikelijk om over de prijs van een tweedehandswagen te negotiëren. De prijzen die u terugvindt in de zoekertjes, zijn dus meestal hoger dan de werkelijke verkoopprijs.

Het is vandaag sowieso bij wet verboden om een betaling van meer dan 3. 000 euro in baar geld te ontvangen (behalve tussen particulieren). De beste betaalmethode is en blijft de bankcheque. Die wordt u overhandigd bij de levering van de auto. U kunt ook vragen om het geld te laten overschrijven op uw bankrekening vóór de overdracht van het voertuig plaatsvindt.

Verkoop Je Auto Voor De Beste Prijs - Auto Verkopen België

Verzekeraars en banken bieden standaardverkoopcontracten die kunnen worden nagemaakt. Wanneer u uw voertuig aan een handelaar verkoopt (merkverdeler, tweedehandsverkoper, enzovoort), dan bent u niet verplicht om naar de technische keuring te gaan. Hetzelfde geldt als u uw auto aan een koper buiten de Europese Unie verkoopt. Als u daarentegen de wagen aan een particulier verkoopt (in België of een ander land van de EU), dan moet u hem of haar de volgende documenten overhandigen: Het (groene) Het dat u bij de technische keuring voor verkoop ontvangt.

Het dat aangeeft dat het voertuig aan de technische voorschriften voldoet. Een als de auto daarmee is uitgerust. De voorzienvan een vignet van de technische keuring, die u ontvangt bij de keuring voor verkoop. Dit formulier is twee maanden geldig. Als u uw auto niet binnen deze termijn hebt verkocht, moet u uw auto opnieuw ‘voor verkoop’ laten keuren.

Verkoop Je Je Auto Particulier Of Aan Een Professional? - Auto Verkopen België

In dat geval moet u een nieuwe plaat in Europees formaat aanvragen (info over de Europese nummerplaat). Als u geen andere auto koopt en er ook niet meteen eentje wilt inschrijven, stuurt u de nummerplaat zo snel mogelijk op naar de DIV (Directie Inschrijving Voertuigen), want zolang ze niet geschrapt is, bent u verkeersbelasting verschuldigd.

Op de site van de Belgische overheid vindt u alles over de procedure die u moet volgen om uw nummerplaat te laten schrappen. Als uw auto verkocht werd naar het buitenland of als hij verschroot wordt, dan moet de exporteur c. q. de verschroter het inschrijvingsbewijs terugsturen naar de DIV, samen met een verklaring dat de auto wel degelijk werd geëxporteerd, dan wel verschroot.

Verkoop Van Een Auto: Zich Veilig Laten Betalen - Auto Verkopen België

Als particuliere verkoper hoeft u geen bieden aan de koper. Enkel een handelaar is verplicht om (minstens) 1 jaar garantie te voorzien.

Verkoop Uw Wagen Tegen De Beste Prijs - Auto Verkopen BelgiëKoop Of Verkoop Uw Tweedehands Auto - Auto Verkopen België


Als u van uw auto af wilt, is het belangrijk eerst te kijken hoe u dat wil doen. U kunt de auto verkopen of inruilen. Hoe gaat u uw auto verkopen? Auto verkopen/inruilen bij de dealer Auto verkopen bij een auto veiling Auto verkopen aan Auto particulier verkopen Kiest u voor uw auto particulier verkopen? Dan is er een hoop werk aan de winkel: Zoek het juiste verkoopplatform of kijk in uw eigen netwerk.

Tips Bij Verkoop Auto - Auto Verkopen België

DIt kan online door te vergelijken of u kunt een online taxatie doen. Dat kan bijvoorbeeld met de taxatietool op onze website. Deze taxatie is een indicatie van wat uw auto waard is in perfecte staat. Particulier verkopen levert vaak de hoogste prijs op, maar u loopt wel risico’s bij betaling en maakt afspraken met mensen die misschien niet komen opdagen.

U bent hier een hoop tijd aan kwijt voor niet altijd het beste resultaat. TIP: Auto particulier verkopen? Plaats uw advertentie net voor het weekend (Auto verkopen belgie). In het weekend zijn mensen actiever aan het zoeken. Auto verkopen/inruilen bij de dealer Uw auto verkopen of inruilen bij de dealer kan een tweede optie zijn.

Hoe Verkoop Ik Mijn Auto? - Auto Verkopen België

Bij inruilen krijgt u een inruilkorting. Dat klinkt goed! Of niet? De dealer wil zowel winst maken op de auto die u inruilt als de auto die u koopt. Door de inruilkorting krijgt u vaak niets meer van de nieuwe auto af. Niet de manier waarop u het meest verdient.

Tips Bij Verkoop Auto - Auto Verkopen BelgiëVerkoop Je Auto Voor De Beste Prijs - Auto Verkopen België


Hoe Verkoop Ik Mijn Auto? - Auto Verkopen BelgiëSnel En Binnen 24 Uur Uw Kapotte Auto Verkopen - Auto Verkopen België


Alleen niet elke dealer zit te wachten op elk model en soms past een occasion ook niet in zijn assortiment. Daarom wil hij wel voor een klein bedrag uw auto overnemen, zodat hij deze zo snel mogelijk weer kan verkopen. Auto verkopen bij een auto veiling Uw auto verkopen bij een autoveiling kan een makkelijke manier zijn.

Hoe Kan Ik Mijn Auto Verkopen? - Auto Verkopen België

De meeste mensen die bieden op auto’s in de veiling zijn auto-opkopers die uw auto willen exporteren voor een prikkie. Auto verkopen aan wijkopenautos. Auto verkopen. be Verkoopt u bij wijkopenautos. be dan wordt u alles uit handen genomen. De verkoop kan plaatsvinden binnen 24 uur en wij betalen de werkelijke marktwaarde.

Hiermee zet u of uw auto voor een te hoge prijs te koop of voor een weggeefprijs. Online dagwaarde taxatie - Via de online taxatietool kunt u een waardebepaling aanvragen van uw auto. Dit is slechts een indicatie van wat uw auto waard is in perfecte staat. Taxatie bij een garage - U kunt uw auto laten taxeren bij een garage.

Verkoop Je Je Auto Particulier Of Aan Een Professional? - Auto Verkopen België

Doe uw voordeel met de volgende tips voor het wassen van uw auto: Tips voor het schoonmaken van de buitenkant Afspoelen. Spoel uw auto eerst af, zodat zand verdwijnt en krassen worden voorkomen. Spons. Gebruik een zachte spons of microfiber washandschoen in combinatie met een goede autoshampoo. PAS OP: gebruik géén schuurspons op uw auto, hierdoor kunnen krassen ontstaan.

Poets de auto na met een zachte doek zodat het water niet als vlek opdroogt. Beschadigingen. Kleine oppervlakkige krassen? Met een beetje krassenverwijderaar kunt u deze krassen verwijderen. Schone velgen. Maak de velgen goed schoon met een velgenborstel en wat sop. Als u moeite heeft met het schoonmaken van de velgen kunt u ook een velgenreiniger aanschaffen.